Kete vit EMSH eshte pjesemarres ne Panairin Nderkombetar te Mobilerise SHQIPERIA 2016

Data e aktivitetit: nga 11/03/2016 deri ne 14/03/2016

Organizator: Albexpo Group me mbeshtetjen e Shoqates se Prodhuesve te Mobiljerise te Shqiperise (SHPMSH),

Vendi: Pallati i Kongreseve, Tirane ( ne Qendren e Kryqytetit)

Tema: Prezantimi i Prodhimeve te Mobiljeve nga Kompani Vendase e te Huaja

Bashkepunetor: 

Shoqata e Perpunuesve te Drurit te Kosoves (SHPDK), Shoqatat si motra dhe Dhomat e Tregetise te Rajonit.

Panairi Internacional i Mobilerise SHQIPERIA 2016

Panairi i Mobilerise ka filluar me edicionin e pare ne vitin 2004. Ne harkun kohore 1995 – 2003, sektori i mobilerise, pergjithesisht tregtar ka ekspozuar ne panairet e pergjithshme, por me kalimin e viteve, kompanite shqiptare e vleresuan pjesmarrjen ne panaire, si pjese shume te rendesishme te marketingut, e per rrjedhoje me shtimin e  kerkesave per pjesmarrje, u kalua ne nje panair te profilizuar vetem per mobilerine.

Ne vijueshmerine e viteve, ky panair ka patur sukses, si ne rritjen e numerit te ekspozuasve me perqasje te lamive te ndryshme te ketij sektori, kryesisht atij prodhues vendor e jo vendor, ashtu dhe ne rritjen e te interesuarve si vizitore nga vendi dhe rrajoni. Keta mysafir kane qene pergjithesisht tregtare te shumices, studjo dizajni, arkitekt, ndertues, hoteljer, administrator te ndryshem ne fushen e ekonomise, sportit, kultures, arsimit, turizmit, artit e te tjere, gjithashtu dhe konsumatore direkt.

Edicion i 13-te, si vazhdim i tradites 4 vjecare edhe kete vit sillet nga nje bashkeorganizim i Albexpo Group – shoqeri e specializuar ne fushen e oraganizimim/realizimit te ekspo panaireve  dhe  Shoqates se Prodhuesve te Mobiljerise te Shqiperise. SHPMSH,  lindi dhe u themelua ne vitin 2011 ne kete panair, duke mbeshtetur fort antaret e saj me nje nga objektivat e saj, promovimin dhe marketimin e kesaj industrie ne Shqiperi.

MOS HEZITONI TE NA VIZITONI! JU MIREPRESIM!