EMSH Distribution

10 Prill 2019

EMSH Distribution do të jetë pjesë e grupit më të madh serioz të investimeve në vend, EMSH i cili starton në maj me një sipërmarrje ambicioze

Panairi i Mobilerise 2017

19 Prill 2017

E.M.SH është pjesë e panairit që prej vitit 2003 dhe deri në vitin 2018 me disa bashkëpunimeve të frytshme si në kompani ashtu edhe në krijimin e pikave të reja të shitjes me shumicë dhe pakicë.

Fabrika EMSH

20 Mars 2017

EMSH është një emër që vjen si produkt i EuroMetal Shkëmbi. Në bazë të kulturës artizanale dhe angazhimit të familjes Shkëmbi.