EMSH DISTRIBUTION

Zgjidhja më e mirë për ju

EMSH Distribution do të jetë pjesë e grupit më të madh serioz të investimeve në vend, EMSH i cili starton në maj me një sipërmarrje ambicioze, përfshin kompani lider për prodhimin e produkteve të ndryshme industriale si dyer të blinduara, porta, parmak, platforma dekoresh etj. Gjithashtu dhe disa distribucione të kompanive lider në botë.