Derë metalike ekonomike për përdorim të gjerë

 • Celik i galvanizuar
 • I prodhuar me një teknologji që quhet galvanizim në të nxehtë
 • Mundëson mbrojtje të lartë ndaj agjentëve atmosferike
 • E lyer me bojë elktrostatike "polyester powders" në temp.180 °C
 • Me trashësi lyerje (mbi 70 microns)
 • Rezistenca e bojës është testuar 500 orë nën efektin e jodit dhe kripës
 • Përzgjedhja e ngjyrave bazohet te standarti RAL colors
 • Prodhimi i dyerve bëhet në dimensione standarte
 • Dimensionet janë të disa llojeve
 • Shumëllojshmëria e standarteve lejon klientin të ketë më shumë mundësi zgjedhje
 • Dera është lehtësisht e montueshme edhe nga persona jo profesionistë

Me shume informacion rreth kesaj kategorie

VIDEO